Kringloopwinkel Alkmaar

Kringloopwinkel Alkmaar is een Kringloopwinkel gelegen aan Zijperstraat 30 in Alkmaar.

Meer informatie over Kringloopwinkel Alkmaar in Alkmaar

De Kringloopbranche vormt de schakel tussen gebruik en hergebruik, en zorgt zo voor een gesloten kring. U kunt goederen aanleveren via de website of zelf langsbrengen. Daarnaast biedt de Kringloop ook de service om woningen te laten ontruimen of grofvuil op te laten halen. Voor extra zekerheid kunt u contact opnemen met het bedrijf. De geschiedenis van het kringloopbedrijf begon in de jaren '80, toen er meer aandacht kwam voor het milieu en het werkloosheidsprobleem. Kringloopwinkelalkmaar.nl is een maatschappelijk betrokken inzamelingswebsite en steunt projecten in ontwikkelingslanden. De twee hoofddoelstellingen van kringloopbedrijven zijn het leveren van een duurzame bijdrage aan het milieu en het bieden van werk aan mensen met minder kansen op de arbeidsmarkt.

Wil je weten wat Kringloopwinkel Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloopwinkel Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloopwinkel Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloopwinkel Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Kringloopwinkel Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kringloopwinkel Alkmaar

Bezoekers bekeken ook