la Pizzeria De Rijp

la Pizzeria De Rijp is een Pizzeria gelegen aan De Volger 20C in De Rijp.

Meer informatie over la Pizzeria De Rijp in De Rijp

La Pizzeria is een pizzeria gevestigd in De Rijp, Noord-Holland. Ze bieden de mogelijkheid om online te bestellen of te bellen naar het telefoonnummer 0299-633955. Ze bezorgen in verschillende plaatsen, waaronder De Rijp, Graft, Oost- en West Graftdijk, Westbeemster, Middenbeemster, Noordeinde, Groot Schermer en Schermerhorn. Bij elke bestelling wordt een draagtasje geleverd voor €0,05. Paolo, een ervaren pizzabakker, zorgt met zijn liefde en hard werk voor de lekkerste pizza's van Noord-Holland. Als toetje bieden ze onder andere vers gemaakte Tiramisu aan.

Wil je weten wat la Pizzeria De Rijp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van la Pizzeria De Rijp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij la Pizzeria De Rijp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je la Pizzeria De Rijp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar la Pizzeria De Rijp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. la Pizzeria De Rijp

Bezoekers bekeken ook