La Qi Schoonheidssalon

La Qi Schoonheidssalon is een Schoonheidssalon gelegen aan Pallasstraat 29 in Oudorp.

Meer informatie over La Qi Schoonheidssalon in Oudorp

Schoonheidssalon La Qi, gevestigd in Oudorp NH (Alkmaar), biedt zorgvuldige en kwalitatieve behandelingen aan met een gezellige sfeer. Zowel mannen als vrouwen kunnen terecht voor een breed scala aan behandelingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van cosmetische producten van DR. GRANDEL. Voor meer informatie over de behandelingen en producten kan er contact worden opgenomen via telefoonnummer 06-52483764 of jml.may@gmail.com. De bouw van de salon is eindelijk voltooid en deze bevindt zich nu op de begane grond, waardoor het voor mensen die moeite hebben met traplopen geen probleem meer is. Iedereen is van harte welkom in de salon.

Wil je weten wat La Qi Schoonheidssalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van La Qi Schoonheidssalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij La Qi Schoonheidssalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Qi Schoonheidssalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar La Qi Schoonheidssalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. La Qi Schoonheidssalon

Bezoekers bekeken ook