Langedijker Sport Unie & Smit Sportmassage

Langedijker Sport Unie & Smit Sportmassage is een Sportmasseur gelegen aan Ardennenstraat 8 in Alkmaar.

Meer informatie over Langedijker Sport Unie & Smit Sportmassage in Alkmaar

In deze tekst worden verschillende sportgerelateerde onderwerpen besproken. GMA Sports biedt rittenkaarten aan en geeft gratis proeflessen. Smit Sportmassage is een massagepraktijk die behandelingen geeft voor stramme spieren en stress. De Langedijker Sport-Unie ondersteunt sportverenigingen. Direct Coaching is een nieuw concept van de Langedijker Sport-Unie. GMA Sports biedt ook Bootcamplessen aan in het Geestmerambacht. Daarnaast bieden ze ook loopscholing aan om de looptechniek en conditie te verbeteren. Smit Sportmassage biedt massages aan om het lichaam na een zware training rust te geven. GMA Sports biedt een gevarieerd sportaanbod aan, waaronder bootcamp, kickboksen, pilates en hardlopen. Er zijn positieve ervaringen van sporters met de small group training van GMA Sports. Op de website van de Langedijker Sport-Unie is informatie te vinden over de organisatie, Smit Sportmassage en GMA Sports. De contactgegevens van de Langedijker Sport-Unie zijn ook vermeld.

Wil je weten wat Langedijker Sport Unie & Smit Sportmassage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Langedijker Sport Unie & Smit Sportmassage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Langedijker Sport Unie & Smit Sportmassage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Langedijker Sport Unie & Smit Sportmassage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Langedijker Sport Unie & Smit Sportmassage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Langedijker Sport Unie & Smit Sportmassage

Bezoekers bekeken ook