Legacy Cloud

Legacy Cloud is een IT-consultancy gelegen aan Rogier van der Weydestraat 2 in Alkmaar.

Meer informatie over Legacy Cloud in Alkmaar

Legacy Cloud biedt oplossingen voor het behoud van oude software in de Cloud. Het bedrijf biedt verschillende pakketten aan, zoals Small Legacy, Medium Legacy en Large Legacy, afhankelijk van de grootte en behoeften van het bedrijf. Het behouden van Legacy software is belangrijk omdat het nog goed werkt en het vervangen ervan kostbaar en tijdrovend kan zijn. Legacy Cloud zorgt ervoor dat bedrijven kunnen blijven werken met hun specifieke software, zonder dat dit veel tijd en geld kost. Het vernieuwen van IT is vaak een grote kostenpost, maar Legacy Cloud zorgt ervoor dat bedrijven hun software kunnen behouden, zelfs als bijvoorbeeld het besturingssysteem niet meer wordt ondersteund. NASA is een voorbeeld van een bedrijf dat ervoor koos om oude software te behouden, omdat het veilig en betrouwbaar was. Als u nog Windows 7 gebruikt, heeft u na 14 januari 2020 een probleem omdat Microsoft geen beveiligingsupdates meer zal uitvoeren. Legacy Cloud biedt echter de mogelijkheid om veilig met Windows 7 te blijven werken. Legacy Cloud maakt gebruik van gescheiden systemen die elkaar spiegelen voor de veiligheid en betrouwbaarheid van het IT-systeem. De verbindingen naar de servers zijn beveiligd en de datacenters bevinden zich in Nederland. Legacy Cloud biedt oplossingen op maat voor zowel grote als kleine organisaties en kan alle soorten Legacy software overzetten naar de Cloud.

Wil je weten wat Legacy Cloud verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Legacy Cloud of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Legacy Cloud? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Legacy Cloud het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Legacy Cloud reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Legacy Cloud

Bezoekers bekeken ook