Lekker Koppie Huidspecialist

Lekker Koppie Huidspecialist is een Schoonheidssalon gelegen aan Schepenakker 16 in De Rijp.

Meer informatie over Lekker Koppie Huidspecialist in De Rijp

Lekker Koppie Huidspecialist is een huidspecialist die behandelingen op maat aanbiedt gericht op huidverbetering en body shaping. Eigenaresse Rina van Lammeren biedt op afspraak een intakegesprek aan waarin ze je huid onderzoekt en een persoonlijk behandelplan maakt. Ze heeft 20 jaar ervaring en coacht je huid naar de mooiste versie van jezelf, met focus op anti-aging. Daarnaast is er ook een body bootcamp programma beschikbaar. De prijzen worden voorafgaand aan de behandeling gecommuniceerd en Rina adviseert een behandelingstraject van 6 maanden voor huidverbetering. Je kunt contact opnemen via mail of WhatsApp, aangezien Rina telefonisch slecht bereikbaar is. De werkdagen zijn van dinsdag tot en met vrijdag en Lekker Koppie Huidspecialist is aangesloten bij de ANBOS.

Wil je weten wat Lekker Koppie Huidspecialist verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lekker Koppie Huidspecialist of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lekker Koppie Huidspecialist? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lekker Koppie Huidspecialist het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Lekker Koppie Huidspecialist reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lekker Koppie Huidspecialist

Bezoekers bekeken ook