Licher Installatietechniek

Licher Installatietechniek is een Loodgieter gelegen aan Egelskoog 19 in Alkmaar.

Meer informatie over Licher Installatietechniek in Alkmaar

Lichér is een specialist op het gebied van installatietechniek voor zowel bedrijven als particulieren. Met een 24/7 storingsdienst staan ze altijd klaar om te helpen. Daarnaast bieden ze een webwinkel waar je snel en eenvoudig producten kunt uitzoeken. Ze leveren ook onderhoudsabonnementen voor airconditionings en CV-ketels en kunnen je adviseren over het verduurzamen van je woning of bedrijfspand. Lichér is al sinds 1937 actief in deze branche en is F-gassen gecertificeerd. Ze hebben een eigen servicedienst die zorgt voor het juiste onderhoud en uitstekende service. De contactgegevens van Lichér zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Licher Installatietechniek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Licher Installatietechniek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Licher Installatietechniek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Licher Installatietechniek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Licher Installatietechniek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Licher Installatietechniek

Bezoekers bekeken ook