Linda Karels Fotografie cursussen

Linda Karels Fotografie cursussen is een Fotograaf gelegen aan Roskamstraat 53 in Alkmaar.

Meer informatie over Linda Karels Fotografie cursussen in Alkmaar

Linda Karels Fotografie biedt verschillende fotografiecursussen aan in Noord-Holland. Of je nu net begint met fotograferen of al meer ervaring hebt, er is voor ieder wat wils. De cursussen worden gegeven door Linda Karels, een ervaren fotografe met een achtergrond in het basisonderwijs. Daarnaast is er ook een boek beschikbaar dat stap voor stap uitleg geeft over het gebruik van je camera. De cursussen vinden plaats op verschillende locaties, zowel in de stad als in de natuur. Naast de cursussen zijn er ook workshops en de mogelijkheid voor privélessen. Er is voor elk niveau en interessegebied iets te vinden. Als je geïnteresseerd bent, kun je je aanmelden via de website.

Wil je weten wat Linda Karels Fotografie cursussen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Linda Karels Fotografie cursussen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Linda Karels Fotografie cursussen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Linda Karels Fotografie cursussen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Linda Karels Fotografie cursussen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Linda Karels Fotografie cursussen

Bezoekers bekeken ook