Linking Beauty

Linking Beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Bakkerstraat 32 in Alkmaar.

Meer informatie over Linking Beauty in Alkmaar

Linking Therapy is een praktijk die sinds 2003 bestaat en gespecialiseerd is in verschillende therapieën, zoals hydrothermtherapie, cocooning, coaching, traumaverwerking en Weledabehandelingen. De praktijk staat voor het holistisch kijken naar de mens als geheel en streeft naar heelwording en bewustwording van lichaam en geest. De behandelingen worden gegeven met enthousiasme en liefde voor het vak, waarbij professionaliteit, voldoende tijd, aandacht en rust voorop staan. Klanten zijn erg tevreden over de behandelingen en voelen zich goed na afloop. De praktijk is gevestigd in Alkmaar en is gemakkelijk bereikbaar met gratis parkeergelegenheid. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur en alle behandelingen gaan op afspraak.

Wil je weten wat Linking Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Linking Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Linking Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Linking Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Linking Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Linking Beauty

Bezoekers bekeken ook