Loeks Gym / Van Os Gym

Loeks Gym / Van Os Gym is een Vechtsportschool gelegen aan Oudorp, Madame Curiestraat 7 in Alkmaar.

Meer informatie over Loeks Gym / Van Os Gym in Alkmaar

Loeks Gym in Alkmaar is een sportcentrum waar verschillende vechtsporten worden gegeven, zoals kickboksen, Muay Thai, boksen en Mixed Martial Arts (MMA). Daarnaast is er ook een krachtsport/fitness gedeelte aanwezig. De sportschool bestaat al sinds 1993 en wordt geleid door Peter van Os. De trainers van Loeks Gym staan klaar om je te helpen. Je kunt de sportschool vinden op de Madame Curiestraat 7 in Alkmaar. Het telefoonnummer is +31 (0) 6 22 96 55 07 en het e-mailadres is info@loeksgym.nl.

Wil je weten wat Loeks Gym / Van Os Gym verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Loeks Gym / Van Os Gym of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Loeks Gym / Van Os Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Loeks Gym / Van Os Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Loeks Gym / Van Os Gym reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Loeks Gym / Van Os Gym

Bezoekers bekeken ook