Lorenz Kort Photography

Lorenz Kort Photography is een Fotograaf gelegen aan Bachlaan 4 in Alkmaar.

Meer informatie over Lorenz Kort Photography in Alkmaar

De tekst beschrijft een analytisch consultant met 4+ jaar ervaring in Python, SQL en PowerBI, evenals kennis van Data Quality Management en Master Data Management. Er worden verschillende certificaten en werkervaringen genoemd, waaronder het ontwikkelen van Data Delivery Infrastructure, het toewijzen van bestemmingsmappings voor SharePoint-documenten en het ontwikkelen van software voor het herkennen van persoonlijk identificeerbare informatie. Daarnaast heeft de consultant ervaring als Data Quality Engineer en Data Forensics Engineer, waarbij hij onder andere verantwoordelijk was voor het vaststellen van een audit trail van belastinggegevens. Tot slot wordt vermeld dat de consultant medeoprichter is van een bedrijf in de fitnessbranche en een bacheloruitwisseling heeft voltooid aan McGill University.

Wil je weten wat Lorenz Kort Photography verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lorenz Kort Photography of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lorenz Kort Photography? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lorenz Kort Photography het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Lorenz Kort Photography reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lorenz Kort Photography

Bezoekers bekeken ook