Lukaskerk De Christengemeenschap Beweging tot religieuze vernieuwing

Lukaskerk De Christengemeenschap Beweging tot religieuze vernieuwing is een Kerk gelegen aan Oude Kanaaldijk 9 in Alkmaar.

Meer informatie over Lukaskerk De Christengemeenschap Beweging tot religieuze vernieuwing in Alkmaar

De Lukaskerk in Alkmaar is een christelijke gemeenschap waar mensenwijdingsdiensten worden gehouden op zondagen om 10:00 uur. Er is geen aparte aanmelding nodig voor de communie. De diensten vinden plaats in de Lukaskerk, met uitzondering van enkele data waarop de dienst op Scorlewald wordt gehouden. Daarnaast zijn er speciale diensten op Pinksteren en Johannes, en verschillende feesttijden gedurende het jaar. De Gemeenteberichten worden regelmatig verzonden aan leden en belangstellenden, en bevatten uitgebreide informatie over de diensten, activiteiten en nieuws. De Lukaskerk is gevestigd in Alkmaar-Noord en heeft een regionaal karakter. De Christengemeenschap, waar de Lukaskerk deel van uitmaakt, is een vernieuwende beweging binnen het Christendom en heeft kerken en gemeenten over de hele wereld. In de gemeenschap worden de zeven sacramenten gevierd, waaronder de mensenwijdingsdienst, die het middelpunt vormt van het religieuze leven. Kinderen hebben hun eigen diensten en er worden ook godsdienstlessen en speciale kinderfeesten georganiseerd.

Wil je weten wat Lukaskerk De Christengemeenschap Beweging tot religieuze vernieuwing verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lukaskerk De Christengemeenschap Beweging tot religieuze vernieuwing of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lukaskerk De Christengemeenschap Beweging tot religieuze vernieuwing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lukaskerk De Christengemeenschap Beweging tot religieuze vernieuwing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Lukaskerk De Christengemeenschap Beweging tot religieuze vernieuwing reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lukaskerk De Christengemeenschap Beweging tot religieuze vernieuwing

Bezoekers bekeken ook