Lunchroom & Brasserie De Huiskamer

Lunchroom & Brasserie De Huiskamer is een Restaurant gelegen aan Laat 162 in Alkmaar.

Meer informatie over Lunchroom & Brasserie De Huiskamer in Alkmaar

Lunchroom Brasserie De Huiskamer in Alkmaar is een plek waar je kunt genieten van traditionele gerechten bereid met dagverse producten. Het menu bestaat uit verschillende streekgerechten en er is een ruime keuze aan goede wijnen. Daarnaast zijn er ook regelmatig wisselende specialiteiten beschikbaar. De sfeer in De Huiskamer is gezellig en huiselijk en de bediening is gastvrij. Je krijgt alle tijd om uitgebreid te genieten en het restaurant hoopt je binnenkort te mogen verwelkomen. De openingstijden zijn niet vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Lunchroom & Brasserie De Huiskamer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lunchroom & Brasserie De Huiskamer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lunchroom & Brasserie De Huiskamer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lunchroom & Brasserie De Huiskamer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Lunchroom & Brasserie De Huiskamer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lunchroom & Brasserie De Huiskamer

Bezoekers bekeken ook