M Sports

M Sports is een Kickboksschool gelegen aan Bestevaerstraat 9 in Alkmaar.

Meer informatie over M Sports in Alkmaar

Marino Schouten opende in de zomer van 2011 zijn kickboksschool genaamd M-Sports in Alkmaar. De eerste lessen begonnen op 28 november 2011. De sportschool heeft een grote zaal met een boksring, kleedkamers, sanitaire voorzieningen en een ruime kantine met uitzicht op de zaal. Marino geeft zelf de lessen en biedt ook privétrainingen aan. M-Sports biedt kickbokslessen voor zowel volwassenen als jeugd vanaf 7 jaar. Marino streeft ernaar om gevarieerde lessen te geven, aangepast aan het niveau van de les. Hij volgt cursussen en traint regelmatig met topkickboksers. Op de website van M-Sports is meer informatie te vinden over de lessen en wordt uitgenodigd voor een gratis proefles.

Wil je weten wat M Sports verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van M Sports of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij M Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je M Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar M Sports reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. M Sports

Bezoekers bekeken ook