M2H

M2H is een Softwarebedrijf gelegen aan Oudorp, Pieter Zeemanstraat 13B in Alkmaar.

Meer informatie over M2H in Alkmaar

M2H is een gamestudio gevestigd in Alkmaar, Nederland. Ze ontwerpen, ontwikkelen en publiceren hun eigen games, met name 3D multiplayer games. Momenteel werken ze aan een nieuwe Online Cooperative Fantasy RPG en je kunt je abonneren op hun nieuwsbrief om als eerste meer te weten te komen over dit spel. M2H is trots op het vinden van creatieve oplossingen om dingen voor elkaar te krijgen en dankzij hun successen zijn ze volledig onafhankelijk en kunnen ze hun eigen games ontwerpen, creëren en publiceren. Ze hebben ook een Discord-community met meer dan 6.000 leden en een merch store waar je T-shirts, hoodies, petten en stickers kunt kopen.

Wil je weten wat M2H verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van M2H of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij M2H? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je M2H het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar M2H reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. M2H

Bezoekers bekeken ook