MAF InfoCom

MAF InfoCom is een Softwarebedrijf gelegen aan Comeniusstraat 2A in Alkmaar.

Meer informatie over MAF InfoCom in Alkmaar

MAF InfoCom is een bedrijf dat Monitoring, Analytics, Reporting, Recording, Queue, License en DID Management oplossingen biedt voor Microsoft Teams en UC systemen. Ze hebben 23 jaar ervaring en 6 oplossingen die naadloos samenwerken met MS Teams. Hun oplossingen bieden real-time en historische monitoring, rapportage, analyse en opname van MS Teams en UC omgevingen. Ze helpen bij het verbeteren en verkrijgen van inzicht in gebruikersacceptatie, productiviteit, kostenbesparingen, oproepkosten, oproepkwaliteit, werknemersproductiviteit en samenwerking. Daarnaast bieden ze oplossingen voor het opnemen van Microsoft Teams-gesprekken, het beheren van Call Queues en Auto Attendants, het beheren van DID-nummers en het beheren van apparaten zoals headsets. Hun software is intuïtief en gebruikersgericht en ze streven naar tevreden klanten.

Wil je weten wat MAF InfoCom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MAF InfoCom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MAF InfoCom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MAF InfoCom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar MAF InfoCom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MAF InfoCom

Bezoekers bekeken ook