Manora Thaise Keuken

Manora Thaise Keuken is een Afhaalrestaurant gelegen aan Herenweg 63A in Oudorp.

Meer informatie over Manora Thaise Keuken in Oudorp

Manora Thaise Keuken is een Thais afhaalrestaurant in Oudorp, Alkmaar. Ze hebben onlangs een Certificate of Excellence ontvangen van Restaurant Guru voor het beste afhaalrestaurant van Oudorp in 2023. Het restaurant gebruikt verse producten en bereidt het eten in uw bijzijn, zodat u altijd kunt genieten van vers en gezond eten. U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven en later afhalen. Het restaurant is geopend van maandag tot en met zondag van 16:00 tot 20:00 uur, behalve op dinsdag en woensdag. Tijdens de kermis in Alkmaar is het niet mogelijk om bezorgingen te plaatsen in het postcodegebied 1811 vanaf 22 augustus 2023 tot en met 4 september 2023. Daarnaast is het restaurant gesloten van 4 september 2023 tot en met 8 september 2023 vanwege vakantie.

Wil je weten wat Manora Thaise Keuken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Manora Thaise Keuken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Manora Thaise Keuken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Manora Thaise Keuken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Manora Thaise Keuken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Manora Thaise Keuken

Bezoekers bekeken ook