Marthijn de Wildt Fotografie

Marthijn de Wildt Fotografie is een Fotograaf gelegen aan Bovenkruier 23 in Stompetoren.

Meer informatie over Marthijn de Wildt Fotografie in Stompetoren

De tekst beschrijft Marthijn, een fotograaf uit Stompetoren, die gespecialiseerd is in het fotograferen van bruiloften. Hij heeft al 16 jaar ervaring in het vak en vindt het bijzonder om bij elke bruiloft aanwezig te mogen zijn. Marthijn probeert op een spontane en ongedwongen manier trouwreportages te maken, waarbij hij zoveel mogelijk op de achtergrond aanwezig is. Hij biedt twee pakketten aan voor bruidsfotografie, waarbij hij aanwezig kan zijn tijdens de voorbereidingen tot aan het diner of zelfs tot het einde van het feest. Na de bruiloft ontvangen de klanten een USB-stick met meer dan 800 foto's, waarvan 275+ foto's extra nabewerkt worden in de stijl van Marthijn's portfolio. Er zijn geen extra kosten voor nabestellingen en de prijzen zijn inclusief reiskosten binnen een straal van 50 km vanaf Stompetoren. Voor meer informatie of het plannen van een kennismakingsgesprek kan er contact worden opgenomen via het contactformulier, e-mail of telefoonnummer dat in de tekst wordt vermeld.

Wil je weten wat Marthijn de Wildt Fotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Marthijn de Wildt Fotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Marthijn de Wildt Fotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marthijn de Wildt Fotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Marthijn de Wildt Fotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Marthijn de Wildt Fotografie

Bezoekers bekeken ook