Meat & Co

Meat & Co is een Restaurant gelegen aan Mient 22 in Alkmaar.

Meer informatie over Meat & Co in Alkmaar

Bij Meat & Co, een gezellig en stoer restaurant met een industriële uitstraling, kun je genieten van kwaliteitsvlees rechtstreeks van de houtskoolgrill. Ze serveren smakelijke gelakte ribs, sappige steaks en originele burgers. Er is een ruime keuze aan bijpassende wijnen, Princen bier en speciaal bieren. Het restaurant maakt gebruik van vlees van de hoogste kwaliteit en regionale topproducten. Het team van Meat & Co bereidt alles met liefde voor je klaar. Op dinsdag is het restaurant gesloten. Voor reserveringen kun je contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Meat & Co verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meat & Co of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meat & Co? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meat & Co het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Meat & Co reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meat & Co

Bezoekers bekeken ook