MedITall, Medical IT Solutions

MedITall, Medical IT Solutions is een IT-consultancy gelegen aan Havinghastraat 42 in Alkmaar.

Meer informatie over MedITall, Medical IT Solutions in Alkmaar

MedITall is een ICT-leverancier gespecialiseerd in de mondzorg. Ze streven ernaar om praktijken te voorzien van de optimale zorg door gebruik te maken van het volledige potentieel van ICT. MedITall werkt samen met partners en heeft als drijfveren prettige samenwerking en economisch handelen waarbij feedback centraal staat. Ze zijn gespecialiseerd in het bieden van passende ICT-oplossingen en ondersteuning voor medische praktijken. MedITall is ontstaan om medische praktijken zonder ICT-beperkingen te laten functioneren. Ze bieden meerwaarde door de potentie van technologie te benutten en proactief mee te denken met de organisatie. MedITall werkt vanuit doelstellingen en biedt probleemloze oplossingen en eerlijke ondersteuning. Ze willen klanten volledig ontzorgen, zodat zij zich kunnen richten op hun specialisatie en patiënten. MedITall is ISO 27001-gecertificeerd en is gevestigd in Alkmaar. Hun openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur en ze bieden ook een storingsdienst aan.

Wil je weten wat MedITall, Medical IT Solutions verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MedITall, Medical IT Solutions of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MedITall, Medical IT Solutions? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MedITall, Medical IT Solutions het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar MedITall, Medical IT Solutions reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MedITall, Medical IT Solutions

Bezoekers bekeken ook