MEVI BOUTIQUE GYM - BERGEN

MEVI BOUTIQUE GYM - BERGEN is een Sportschool gelegen aan Bergerweg 92 in Bergen.

Meer informatie over MEVI BOUTIQUE GYM - BERGEN in Bergen

MEVI Boutique Gym is een exclusieve sportschool waar personal training, small group training, yoga en schoonheidsbehandelingen worden aangeboden. Ze hebben oprechte aandacht voor het welzijn van hun klanten en bieden op maat gemaakte programma's aan. Voor personal training kunnen klanten deelnemen aan het introductieprogramma, bestaande uit vier sessies van een uur, waarin ze verschillende trainingsmethoden leren kennen en kennis maken met hun persoonlijke trainer. Daarna kunnen ze zelf beslissen hoe ze verder gaan. Bij small group training werken klanten samen met een toegewijde trainer en een kleine groep aan hun doelen. De trainingen duren 50 minuten en zijn geschikt voor alle fitnessniveaus. MEVI Boutique Gym is opgericht door Melissa Pach en Tim Hortensius en is gespecialiseerd in personal en small group trainingen. Ze bieden ook gratis proeflessen aan.

Wil je weten wat MEVI BOUTIQUE GYM - BERGEN verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MEVI BOUTIQUE GYM - BERGEN of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MEVI BOUTIQUE GYM - BERGEN? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MEVI BOUTIQUE GYM - BERGEN het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar MEVI BOUTIQUE GYM - BERGEN reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MEVI BOUTIQUE GYM – BERGEN

Bezoekers bekeken ook