Mies-it

Mies-it is een IT-consultancy gelegen aan Kennemersingel 24 in Alkmaar.

Meer informatie over Mies-it in Alkmaar

Michel van der Lubbe, een ervaren Service Manager, heeft besloten om voor zichzelf te beginnen en is sinds januari 2021 ingeschreven bij de KVK. Hij is sociaal, klantvriendelijk en communicatief, en heeft 20 jaar ervaring in de IT-branche. Michel neemt zijn opgedane kennis en enthousiasme mee naar een nieuw team. Hij heeft recentelijk gewerkt als HDC Specialist bij Achmea Pensioenservices. Voor meer informatie over zijn werkervaring kan zijn CV worden bekeken. Als er interesse is, kan er contact met hem worden opgenomen via de contactpagina.

Wil je weten wat Mies-it verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mies-it of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mies-it? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mies-it het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Mies-it reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mies-it

Bezoekers bekeken ook