Mimi-K Nagelstudio

Mimi-K Nagelstudio is een Nagelstudio gelegen aan Amstelstraat 15 in Alkmaar.

Meer informatie over Mimi-K Nagelstudio in Alkmaar

Mimi K is een nagelstudio waar je terecht kunt voor een natuurlijke look of de laatste nageltrends en nailart. Je kunt een plekje reserveren om ervoor te zorgen dat jouw nagels net zo uniek zijn als jijzelf. Het is zonde om met onbeschilderde nagels rond te lopen, dus waar wacht je nog op? Mimi K is gevestigd in Alkmaar en is op bepaalde dagen geopend van 09:00-17:00 uur, op donderdag zelfs tot 21:00 uur. Je kunt contact opnemen via telefoon of e-mail en volg Mimi K ook op Instagram.

Wil je weten wat Mimi-K Nagelstudio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mimi-K Nagelstudio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mimi-K Nagelstudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mimi-K Nagelstudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Mimi-K Nagelstudio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mimi-K Nagelstudio

Bezoekers bekeken ook