Mind your Body & Health

Mind your Body & Health is een Sportcomplex gelegen aan Einthovenstraat 7 in Alkmaar.

Meer informatie over Mind your Body & Health in Alkmaar

Mind your Body & Health is een studio voor Smallgrouptraining die doelgerichte en efficiënte trainingen aanbiedt voor een optimale balans tussen lichaam en geest. Ze trainen in groepjes van maximaal 12 personen om persoonlijke aandacht te kunnen geven. Daarnaast bieden ze ook Personal Training aan, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Voor Personal Training stellen ze samen met de klant een plan op en bieden ze voedingsadvies aan. Het doel van Mind your Body & Health is om mensen slank, sterk, vitaal en vooral gezond te maken, en ze bieden hiervoor trainingen, voedingstips en mindset-veranderingen aan. Daarnaast bieden ze ook sportmassages aan, zowel in de studio als aan huis. Ze helpen ook mensen om te mediteren en bieden workshops aan. Mind your Body & Health wordt geleid door Frenk Smit en Maura de Bruijne, die beiden Personal Trainers zijn. Ze hebben een uitgebreid lesrooster met verschillende lessen in yoga, pilates, bodyflow, krachttraining, core power en conditietraining. De studio is gevestigd in Alkmaar.

Wil je weten wat Mind your Body & Health verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mind your Body & Health of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mind your Body & Health? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mind your Body & Health het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Mind your Body & Health reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mind your Body & Health

Bezoekers bekeken ook