Miquel Gonzalez Portretfotograaf

Miquel Gonzalez Portretfotograaf is een Portretstudio gelegen aan Spanjaardstraat 29 in Alkmaar.

Meer informatie over Miquel Gonzalez Portretfotograaf in Alkmaar

Memoria Perdida is een tentoonstelling die foto's toont van massagraven en gerelateerde gruwelplekken uit de Spaanse Burgeroorlog en de dictatuur van Francisco Franco. Tot op de dag van vandaag liggen de lichamen van maximaal 114.000 vermisten uit deze periode begraven in ongemarkeerde massagraven. De foto's tonen trieste landschappen waarin de echo van het geweld nog steeds doorklinkt. In de tentoonstelling 'Nature/No Nature' wordt de interactie tussen de menselijke beschaving en de natuur onderzocht. Het laat zien hoe menselijke ingrepen in natuurlijke gebieden zowel door exploitatie als door pogingen om klimaatverandering tegen te gaan, een enorme impact hebben. Tot slot worden in de serie 'D-Day Landing Beaches' de stranden en herdenkingsplaatsen van de D-Day landingen 70 jaar later getoond.

Wil je weten wat Miquel Gonzalez Portretfotograaf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Miquel Gonzalez Portretfotograaf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Miquel Gonzalez Portretfotograaf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Miquel Gonzalez Portretfotograaf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Miquel Gonzalez Portretfotograaf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Miquel Gonzalez Portretfotograaf

Bezoekers bekeken ook