Miss Italian Catering

Miss Italian Catering is een Catering gelegen aan Herenweg 196a in Alkmaar.

Meer informatie over Miss Italian Catering in Alkmaar

Miss Italian Catering is een cateringbedrijf dat gespecialiseerd is in heerlijke Italiaanse buffetten. Ze bieden gerechten aan voor groepen van 6 tot ongeveer 50 personen, zoals antipasta, bruschetta's, salades, pasta en lasagne. Het eten wordt met liefde bereid in Alkmaar en er is ook de mogelijkheid om speciale wensen door te geven. Verder is Miss Italian Catering actief op social media, waar je op de hoogte kunt blijven van de lekkerste Italiaanse gerechten.

Wil je weten wat Miss Italian Catering verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Miss Italian Catering of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Miss Italian Catering? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Miss Italian Catering het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Miss Italian Catering reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Miss Italian Catering

Bezoekers bekeken ook