Mo de Show hairstyling BV

Mo de Show hairstyling BV is een Kapper gelegen aan Europaboulevard 332 in Alkmaar.

Meer informatie over Mo de Show hairstyling BV in Alkmaar

MO DE SHOW HAIRSTYLING is een kapsalon gevestigd in het winkelcentrum de Mare in Alkmaar. De salon is gelegen in het noorden van Alkmaar, in het grootste woongebied van de stad. Je kunt nu een afspraak maken of gewoon langskomen. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag, met uitzondering van zondag. Op vrijdag is de salon zelfs geopend tot 21:00 uur. De prijzen voor herenknippen variëren van €17.50 voor alleen knippen tot €25.00 voor knippen, wassen en föhnen. Voor dames is de prijs voor knippen, wassen en föhnen €20.00 tot €25.00. Kinderen tot 12 jaar betalen €15.00 voor een knipbeurt. Daarnaast biedt de salon ook verschillende kleurbehandelingen en speciale VIP-behandelingen aan.

Wil je weten wat Mo de Show hairstyling BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mo de Show hairstyling BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mo de Show hairstyling BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mo de Show hairstyling BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Mo de Show hairstyling BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mo de Show hairstyling BV

Bezoekers bekeken ook