More beauty by Carla

More beauty by Carla is een Schoonheidssalon gelegen aan Groot Nieuwland 10 in Alkmaar.

Meer informatie over More beauty by Carla in Alkmaar

More Beauty by Carla is een luxe beautysalon in het centrum van Alkmaar, opgericht in 2016. De salon richt zich op huidverbetering, verjonging en ontspanning. Klanten waarderen de salon vanwege het warme welkom, de persoonlijke aandacht, enthousiasme, kennis en kunde. Er wordt gewerkt met diervriendelijke en vegan professionele producten van merken als Medik8, GM Collin en Puurr. De salon is aangesloten bij zorgverzekeraars en het ANBOS, waardoor de behandelingen gedeeltelijk of volledig vergoed kunnen worden. More Beauty by Carla biedt gezichtsbehandelingen met persoonlijke aandacht, massages voor zowel het gezicht als het lichaam, IPL-behandelingen voor ongewenste haargroei en verschillende wenkbrauwbehandelingen. Daarnaast zijn er behandelingen beschikbaar voor afslanken en verstevigen. Klanten hebben positieve reviews gegeven over de salon, waarbij ze het ontspannende moment en de verbeteringen aan hun huid benoemen. De salon is bereikbaar via contactgegevens op de website en hanteert verschillende openingstijden gedurende de week.

Wil je weten wat More beauty by Carla verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van More beauty by Carla of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij More beauty by Carla? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je More beauty by Carla het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar More beauty by Carla reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. More beauty by Carla

Bezoekers bekeken ook