Mr. Gold

Mr. Gold is een Restaurant gelegen aan Houttil 20 in Alkmaar.

Meer informatie over Mr. Gold in Alkmaar

Mr. Gold is een nieuwe hotspot op het Waagplein waar je kunt genieten van smaakvolle shared dining gerechten en cocktails. Het interieur is stoer en chique en je wordt verwend door het geweldige team. In het weekend kan je hier loungen onder het genot van goede muziek. Mr. Gold is 7 dagen per week geopend voor lunch, diner en borrel. Het menu bestaat uit internationale gerechten met een knipoog naar de Aziatische keuken en alle gerechten worden geserveerd volgens het 'shared dining' principe. Je kunt hier lang tafelen met goed gezelschap of kiezen voor een snelle lunch. Reserveren kan via de website, maar er zijn ook altijd tafels beschikbaar voor vrije inloop. De openingstijden variëren per dag, maar het restaurant is elke dag geopend. De contactgegevens zijn te vinden op de website en het adres is Houttil 20, Alkmaar.

Wil je weten wat Mr. Gold verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mr. Gold of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mr. Gold? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mr. Gold het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Mr. Gold reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mr. Gold

Bezoekers bekeken ook