MYLOS Food & Drinks

MYLOS Food & Drinks is een Grieks restaurant gelegen aan Marktstraat 2B in Alkmaar.

Meer informatie over MYLOS Food & Drinks in Alkmaar

Mylos is een veelzijdig Grieks restaurant in Alkmaar, dat sinds 2008 bestaat. Ze bieden een brede menukaart met verrukkelijke Mezedes, heerlijke vleesgerechten, vegetarische en vegan maaltijden, huisgemaakt gebak, lekkere wijnen, speciale bieren, cocktails en nog veel meer. De sfeer is Grieks en gastvrijheid staat voorop. Het restaurant heeft het beste terras van Alkmaar met uitzicht op het Waagplein. Naast het restaurantgedeelte biedt Mylos ook drie gloednieuwe appartementen als Bed & Breakfast. Daarnaast is er de mogelijkheid om maaltijden te laten bezorgen, recepties en catering te verzorgen, wijnproeverijen en high tea's te organiseren. Het restaurant is geopend van 13:00 tot 21:00, behalve op maandag. Daarnaast hebben ze regelmatig live muziekavonden.

Wil je weten wat MYLOS Food & Drinks verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MYLOS Food & Drinks of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MYLOS Food & Drinks? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MYLOS Food & Drinks het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar MYLOS Food & Drinks reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MYLOS Food & Drinks

Bezoekers bekeken ook