Nailed it!

Nailed it! is een Nagelstudio gelegen aan Grevelingen 106 in Alkmaar.

Meer informatie over Nailed it! in Alkmaar

Nagelstudio Nailed It! in Alkmaar is gespecialiseerd in het verzorgen van nagels en biedt een uitgebreide kleurencollectie en de nieuwste toepassingen. Ze werken op afspraak en zijn gespecialiseerd in gellak, met meer dan 200 kleuren om uit te kiezen. Gellak kan worden gebruikt om de eigen nagels te laten groeien en geeft ze een goede versteviging zonder beschadiging. De gellak blijft ongeveer 3 weken zitten op de handen en 4 tot 6 weken op de teennagels. Daarnaast biedt de nagelstudio ook behandelingen voor nagelverlenging, nagelversteviging, spa manicure en spa voetverzorging. Ze hebben ook paraffinebehandelingen en bieden BIAB-behandelingen aan. Nagelstudio Nailed It! staat bekend om zijn gediplomeerde nagelstylisten, ruime keuze aan gellakkleuren, betrouwbaarheid, betaalbaarheid en goede bereikbaarheid in Alkmaar.

Wil je weten wat Nailed it! verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nailed it! of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nailed it!? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nailed it! het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Nailed it! reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nailed it!

Bezoekers bekeken ook