Naturistenterrein Zon en Leven Starnmeer

Naturistenterrein Zon en Leven Starnmeer is een Kampeerterrein gelegen aan Starnmeerdijk 32 in Starnmeer.

Meer informatie over Naturistenterrein Zon en Leven Starnmeer in Starnmeer

Starnmeer is een bos gelegen in een polder waar je kunt kamperen van 1 mei tot 30 september. Het terrein heeft tachtig kampeerplaatsen en is verdeeld in grotere en kleinere veldjes. Er is een mooie heemtuin en je kunt een wandeling maken met uitzicht op de polder. In de omgeving van Starnmeer is er veel te doen, zoals een bezoek aan dierentuinen, culturele evenementen en uitstapjes naar steden zoals Amsterdam, Zaandam en Haarlem. Ook zijn er naaktstranden in de buurt en kun je met de fiets verschillende bezienswaardigheden bezoeken. Het kampeerterrein heeft verschillende voorzieningen, zoals een zwembad, sauna, kinderspeelplaats en Jeu de Boules baan. Het terrein is rookvrij en huisdieren zijn beperkt toegestaan.

Wil je weten wat Naturistenterrein Zon en Leven Starnmeer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Naturistenterrein Zon en Leven Starnmeer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Naturistenterrein Zon en Leven Starnmeer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Naturistenterrein Zon en Leven Starnmeer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Naturistenterrein Zon en Leven Starnmeer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Naturistenterrein Zon en Leven Starnmeer

Bezoekers bekeken ook