Natuurlijk Genoegen

Natuurlijk Genoegen is een Kampeerterrein gelegen aan Driehuizerweg 2A in Driehuizen.

Meer informatie over Natuurlijk Genoegen in Driehuizen

Natuurlijk Genoegen is een boerderij in Driehuizen waar Jeroen en Rosalinde Konijn samen met hun drie kinderen wonen. Op de boerderij is er veel te doen en te beleven, vooral voor kinderen. Van 12 mei tot 29 mei organiseert de Karavaan een voorstelling genaamd "Boer Ben Ik" op de boerderij. Daarnaast is er ook een boerderijcamping waar je kennis kunt maken met het werk op een biologisch-dynamische melkveehouderij. De boerderij zelf is het hart van het bedrijf en er wordt gestreefd naar het sluiten van de kringloop. In de winkel van de boerderij kun je rund- en lamsvlees kopen van de eigen dieren en op zaterdag is er ook rauwe melk te koop. Tot slot zijn schoolklassen welkom om een dagje mee te lopen op de boerderij en alles te leren over de dieren, de stallen, het voer, bodemleven en de werkzaamheden op de boerderij.

Wil je weten wat Natuurlijk Genoegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Natuurlijk Genoegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Natuurlijk Genoegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Natuurlijk Genoegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Natuurlijk Genoegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Natuurlijk Genoegen

Bezoekers bekeken ook