Neder

Neder is een Restaurant gelegen aan Laat 85 in Alkmaar.

Meer informatie over Neder in Alkmaar

Het Nederlandse restaurant Neder serveert een vast menu geïnspireerd door de Nederlandse natuur. Het menu bestaat uit kleine gerechten, amuses en een mignardise. Bijpassende dranken van Nederlandse bodem worden geserveerd, maar er is ook een wijnkaart beschikbaar. In juli, augustus en september wordt het menu in het thema Polder geserveerd. Het 6-gangenmenu kost €79 met alcoholische pairing, €45 met non-alcoholische pairing en €35 zonder pairing. Op woensdag, donderdag en zondag is het restaurant geopend vanaf 18:00 uur. Het restaurant is telefonisch bereikbaar van woensdag tot en met zaterdag vanaf 13:00 uur. Het restaurant is gesloten op maandag en dinsdag. Meer informatie is te vinden op de website, zoals de werkwijze, het team en duurzaamheidsinitiatieven. Het is ook mogelijk om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van het restaurant.

Wil je weten wat Neder verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Neder of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Neder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Neder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Neder reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Neder

Bezoekers bekeken ook