NEDVICE ICT

NEDVICE ICT is een IT-consultancy gelegen aan Havinghastraat 24 in Alkmaar.

Meer informatie over NEDVICE ICT in Alkmaar

Nedvice is een ICT-dienstverlener die al 25 jaar werkt aan ICT-oplossingen voor ondernemers en organisaties. Ze zorgen voor een digitale werkplek, zijn makkelijk te bereiken en hebben klantenteams die betrokken zijn en graag kennis delen. Het doel van Nedvice is om ingewikkelde ICT-oplossingen eenvoudig aan te bieden, voornamelijk door implementatie van Microsoft producten en het koppelen van systemen. Ze werken graag voor opdrachtgevers in de kinderopvang, het MKB, de zorg en het onderwijs. Nedvice stopt niet na de implementatie, maar blijft 24 uur per dag monitoren, verbeteringen doorvoeren en gebruikers ondersteunen.

Wil je weten wat NEDVICE ICT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van NEDVICE ICT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij NEDVICE ICT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je NEDVICE ICT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar NEDVICE ICT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. NEDVICE ICT

Bezoekers bekeken ook