Nerd as a Service B.V.

Nerd as a Service B.V. is een IT-consultancy gelegen aan Pettemerstraat 7 in Alkmaar.

Meer informatie over Nerd as a Service B.V. in Alkmaar

Nerd as a Service is een tactisch softwareadviesbureau dat gespecialiseerd is in implementatieondersteuning, kwaliteit en zekerheid, software-engineering, technische validatie en transactiediensten. De professionals van Nerd as a Service ondersteunen organisaties bij het definiëren, begrijpen, analyseren en oplossen van technische uitdagingen. Ze leveren op maat gemaakte oplossingen voor organisaties. Ze bieden onder andere ISO27001-implementatie, implementatieondersteuning, kwaliteit en zekerheid, software-engineering, technische validatie en transactiediensten aan. Klanten zijn tevreden met hun pragmatische en competente manier van werken. Nerd as a Service publiceert ook regelmatig blogs over verschillende technologieën.

Wil je weten wat Nerd as a Service B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nerd as a Service B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nerd as a Service B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nerd as a Service B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Nerd as a Service B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nerd as a Service B.V.

Bezoekers bekeken ook