Nieuw-Apostolische Kerk Alkmaar

Nieuw-Apostolische Kerk Alkmaar is een Christelijke kerk gelegen aan Rhijnvis Feithlaan 51 in Alkmaar.

Meer informatie over Nieuw-Apostolische Kerk Alkmaar in Alkmaar

Dit artikel gaat over de Nieuw-Apostolische Kerk in Nederland en bevat verschillende informatie over de kerkdiensten, de landelijke agenda en de toekomstbeweging. Op de website van de kerk kunnen bezoekers alle informatie vinden over de kerkgemeenschap op landelijk en lokaal niveau, evenals bijzondere evenementen en activiteiten. Er is ook een digitale nieuwsbrief waarop men zich kan abonneren om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Daarnaast bevat het artikel ook nieuws over recente gebeurtenissen en bijeenkomsten in de kerk, zoals een inspiratiemiddag, een tienerweekend en een mannenkoordag. Het artikel eindigt met contactinformatie voor de Nieuw-Apostolische Kerk in Nederland.

Wil je weten wat Nieuw-Apostolische Kerk Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nieuw-Apostolische Kerk Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nieuw-Apostolische Kerk Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nieuw-Apostolische Kerk Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Nieuw-Apostolische Kerk Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nieuw-Apostolische Kerk Alkmaar

Bezoekers bekeken ook