Nini Nails

Nini Nails is een Nagelstudio gelegen aan Europaboulevard 332 in Alkmaar.

Meer informatie over Nini Nails in Alkmaar

Nini Nails is een gezellige en sfeervolle nagelstudio in Alkmaar, gevestigd in winkelcentrum De Mare. Ze hechten veel waarde aan kwaliteit, klanttevredenheid en hygiëne. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals manicures, French lakken, Babyboom en Nail arts. Daarnaast hebben ze ook een spa pedicurebehandeling voor de voeten. Er zijn diverse technieken en kleuren beschikbaar, en er is ook de mogelijkheid om een cadeaubon te kopen. De prijzen variëren afhankelijk van de behandeling. Het maken van een afspraak wordt aangeraden, maar klanten zonder afspraak zijn ook welkom. Op feestdagen is de nagelstudio gesloten.

Wil je weten wat Nini Nails verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nini Nails of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nini Nails? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nini Nails het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Nini Nails reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nini Nails

Bezoekers bekeken ook