Ninja Academie Alkmaar

Ninja Academie Alkmaar is een Sportclub gelegen aan Sneeuwgansstraat 18 in Alkmaar.

Meer informatie over Ninja Academie Alkmaar in Alkmaar

De Nederlandse Ninja Academie biedt verschillende mogelijkheden om een echte ninja te worden. De Ninja Masters leren je vechttechnieken zoals zwaardvechten en het gooien met ki-ballen. Tijdens missies vecht je tegen draken en samoerai en los je puzzels op. Er zijn verschillende opties om deel te nemen, zoals een negenweekse cursus, vakantiekampen, workshops en feestjes. Op de website kun je de ervaringen van andere ouders lezen en de social media kanalen van de academie bekijken.

Wil je weten wat Ninja Academie Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ninja Academie Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ninja Academie Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ninja Academie Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Ninja Academie Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ninja Academie Alkmaar

Bezoekers bekeken ook