Noord-Hollandse Horecabeurs

Noord-Hollandse Horecabeurs is een Horecagroothandel gelegen aan Stadionweg 1 in Alkmaar.

Meer informatie over Noord-Hollandse Horecabeurs in Alkmaar

De Noord-Hollandse Horecabeurs is een jaarlijks evenement waar duizenden bezoekers kunnen kijken, proeven en ervaren wat er te bieden is voor het komende horecaseizoen. Het evenement vindt plaats op 27 en 28 maart in het AFAS Stadion in Alkmaar. De beurs is gratis toegankelijk en richt zich op horecaprofessionals. Elk jaar zijn er verschillende thema's, zoals duurzaamheid, ambachtelijk vers, gemaksproducten en culinaire inspiratie. Het AFAS Stadion is niet alleen de thuisbasis van AZ, maar ook een veelzijdige evenementenlocatie. Warsteiner is een van de sponsors van de beurs.

Wil je weten wat Noord-Hollandse Horecabeurs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Noord-Hollandse Horecabeurs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Noord-Hollandse Horecabeurs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Noord-Hollandse Horecabeurs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Noord-Hollandse Horecabeurs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Noord-Hollandse Horecabeurs

Bezoekers bekeken ook