Waar vind ik een parkeergarage Alkmaar?

Een parkeergarage Alkmaar hoeft niet lastig te zijn om te vinden. Vooral als je weet waar je moet kijken, is het makkelijk om een parkeergarage te vinden. Er zijn verschillende parkeergarages Alkmaar te vinden. Als je zoekt naar een parkeergarage Alkmaar centrum hoeft dit dan ook niet al te lastig te zijn. Om je een beetje op weg te helpen bij het vinden van een parkeergarage centrum Alkmaar, hebben we een overzicht voor je gemaakt. 

Parkeergarages Alkmaar centrum

Er zijn verschillende parkeergarages in Alkmaar te vinden. Een parkeergarage Alkmaar goedkoop hoeft daarom ook niet al te lastig te zijn om te vinden. Hieronder hebben we een overzicht van alle parkeergarages Alkmaar gemaakt:

Parkeergarage De Karperton Alkmaar

Parkeergarage De Karperton Alkmaar is een parkeergarage die erg dicht bij het centrum van Alkmaar ligt. De parkeergarage heeft een tarief van €1,93 per uur met een maximum van €17,- per dag. Deze parkeergarage is 24/7 open. 

Parkeergarage De Singel Alkmaar

Parkeergarage De Singel Alkmaar is een gemeentelijke parkeergarage in Alkmaar. Ook deze garage ligt dicht bij het centrum van Alkmaar. Je betaalt €1,93 per uur met een maximum van €17,- per dag. Deze parkeergarage is 24/7 open. 

Parkeergarage De Vest Alkmaar

Parkeergarage De Vest Alkmaar is de parkeergarage gelegen onder theater De Vest. Voor een avondje theater is dit de ideale parkeergarage, maar ook als je het centrum in wilt, is dit de beste optie. De parkeergarage kost €1,93 per uur met een maximum van €17,- per dag. De garage is 24/7 open. 

Parkeergarage De Kazerne Alkmaar

Parkeergarage De Kazerne Alkmaar ligt naast de brandweerkazerne van Alkmaar. Als je het centrum in wilt, is het een klein stukje lopen, maar wel ideaal parkeren. Je betaalt hier €1,93 per uur met een maximum van €17,- per dag. De garage is 24/7 open. 

Parkeergarage Noorderkade Alkmaar

Parkeergarage Noorderkade Alkmaar, beter bekend als Noorder Arcade, is de parkeergarage onder het winkelcentrum Noorder Arcade. Deze parkeergarage heeft specifieke openingstijden. Doordeweeks is de garage open van 7:30 tot en met 22:30. Op zaterdagen is de garage open van 7:30 tot en met 20:30 en op koopzondagen (de eerste zondag van de maand) zijn ze open van 11:00 tot 18:00. Hiervoor betaal je €2,- per uur met een maximum van €14,- per dag. 

Parkeergarage De Kwakel Alkmaar

Parkeergarage De Kwakel Alkmaar is de goedkoopste optie uit deze lijst. Uitrijden is hier 24/7 mogelijk, maar voor het inrijden hebben ze wel specifieke tijden. Van maandag tot en met zaterdag kan dit van 7:30 tot en met 21:00, met de uitzondering op donderdag; dan kan het tot 22:00. Op zondag zijn ze open van 8:00 tot 19:00. Hiervoor betaal je €0,60 per uur met een maximum van €3,- per dag. 

Parkeergarage Grote Kerk Alkmaar

Parkeergarage Grote Kerk Alkmaar is een centraal gelegen parkeergarage naast de Grote Sint Laurenskerk. Deze parkeergarage is 24/7 geopend voor een tarief van €2,- per uur met een maximum van €15,- per dag. Op zondagen is het maximum €6,- per dag. 

Dit artikel delen

Andere artikelen

Alkmaar Gezellig op de Veluwe

Alkmaar is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Alkmaar. Op deAlkmaargids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deAlkmaargids? Neem dan contact met ons op.