Patch IT Boys

Patch IT Boys is een IT-consultancy gelegen aan Comeniusstraat 14 in Alkmaar.

Meer informatie over Patch IT Boys in Alkmaar

Dit artikel gaat over de belangrijkste feiten met betrekking tot patchbeheer. Het updaten, upgraden of vervangen van software gebeurt vaak niet automatisch, en het kost organisaties gemiddeld 102 dagen om kritieke updates te installeren. Dit maakt het voor kwaadwillenden mogelijk om binnen 7 dagen misbruik te maken van kwetsbaarheden. Daarom biedt Patch IT Boys een patch management omgeving aan in samenwerking met de IT-afdeling van een organisatie. Met behulp van hun slimme patch management software kunnen software updates worden uitgevoerd terwijl de prestaties worden geoptimaliseerd. Belangrijke kenmerken zijn onder andere de mogelijkheid om te patchen ongeacht tijd en locatie, inzicht voor de IT-afdeling via een beheerportaal en de beschikbaarheid van een agent voor Windows, Linux en MacOS. Patch IT Boys is een onderdeel van Dutch Technology eXperts en heeft expertise op het gebied van cybersecurity en het oplossen van kwetsbaarheden. Ze bieden ondersteuning bij de eerste patch-rondes en helpen vervolgens bij het zelfstandig voortzetten van het patchbeheer. Gratis advies is beschikbaar via verschillende telefoonnummers.

Wil je weten wat Patch IT Boys verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Patch IT Boys of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Patch IT Boys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Patch IT Boys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Patch IT Boys reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Patch IT Boys

Bezoekers bekeken ook