PC Refresh Pc, Mac & Laptop Reparatie Innamepunt

PC Refresh Pc, Mac & Laptop Reparatie Innamepunt is een Computerreparatie gelegen aan Edisonweg 18 in Alkmaar.

Meer informatie over PC Refresh Pc, Mac & Laptop Reparatie Innamepunt in Alkmaar

Als uw computer in Alkmaar reparatie nodig heeft, kunt u terecht bij PC Refresh. Onze ervaren computerspecialisten hebben meer dan 15 jaar ervaring en kunnen u snel helpen met elk probleem, ongeacht het merk van uw computer. U kunt uw reparatie binnen een minuut aanmelden en vervolgens langskomen bij ons innamepunt in Alkmaar. Daar wordt uw computer nagekeken en ontvangt u een duidelijke prijsopgave. Pas als u akkoord geeft, wordt de reparatie gestart. U kunt de betaling doen via een online betaallink en daarna kunt u uw computer ophalen bij het innamepunt. Als u niet in staat bent om langs te komen, bieden we ook een haal- en brengservice aan. De prijzen voor reparaties kunt u vinden in onze prijslijst en vooraf kunt u contact met ons opnemen voor een prijsindicatie. De duur van de reparatie hangt af van de benodigde onderdelen, maar we proberen altijd zo efficiënt mogelijk te werken. Onze computerspecialisten kunnen verschillende soorten computerreparaties uitvoeren en bieden ook oplossingen als een reparatie niet rendabel is. Bij PC Refresh profiteert u van een uitgebreide garantie van 2 jaar op onderdelen en montage.

Wil je weten wat PC Refresh Pc, Mac & Laptop Reparatie Innamepunt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PC Refresh Pc, Mac & Laptop Reparatie Innamepunt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PC Refresh Pc, Mac & Laptop Reparatie Innamepunt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PC Refresh Pc, Mac & Laptop Reparatie Innamepunt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar PC Refresh Pc, Mac & Laptop Reparatie Innamepunt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PC Refresh Pc, Mac & Laptop Reparatie Innamepunt

Bezoekers bekeken ook