Pedicuresalon Sensa

Pedicuresalon Sensa is een Nagelstudio gelegen aan Zandkreek 43 in Alkmaar.

Meer informatie over Pedicuresalon Sensa in Alkmaar

In deze tekst wordt de Pedicuresalon Sensa geïntroduceerd. De tekst benadrukt het belang van de verzorging van onze voeten en de professionaliteit van de pedicure. De salon biedt verschillende specialiteiten aan en is aangesloten bij de branchorganisatie Provoet. Er worden contactgegevens verstrekt om een afspraak te maken en er wordt vermeld dat betaling zowel contant als met pin mogelijk is. Er wordt ook gewezen op het belang van het tijdig afzeggen van een afspraak en dat er kosten in rekening worden gebracht voor niet tijdig geannuleerde behandelingen. Helaas is het momenteel niet mogelijk om nieuwe afspraken in te plannen vanwege de drukte.

Wil je weten wat Pedicuresalon Sensa verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicuresalon Sensa of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicuresalon Sensa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicuresalon Sensa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Pedicuresalon Sensa reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicuresalon Sensa

Bezoekers bekeken ook