Permanente-makeup

Permanente-makeup is een Schoonheidssalon gelegen aan Rijperwaard 205 in Alkmaar.

Meer informatie over Permanente-makeup in Alkmaar

Permanente make-up is een behandeling waarbij eyeliners, lipliners of wenkbrauwen in de huid gepigmenteerd worden, waardoor je dag en nacht een verzorgde uitstraling hebt. Met permanente make-up is het gebruik van gewone make-up niet meer nodig, wat veel tijd bespaart. MK Beauty is een salon aan huis in Alkmaar, Noord-Holland, die permanente make-up, hairextensions, wimperextensions en mesotherapie aanbiedt. MK Hairextensions is actief sinds 2008 en werkt met extensions van de merken Indian Gold, SoCap en het eigen merk MK Hair. Melanie Kroone-Makkinje, eigenaresse van MK Beauty, heeft veel ervaring en raden permanente make-up aan. Ze zijn ook actief op social media.

Wil je weten wat Permanente-makeup verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Permanente-makeup of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Permanente-makeup? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Permanente-makeup het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Permanente-makeup reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Permanente-makeup

Bezoekers bekeken ook