Personal Boksen

Personal Boksen is een Personal trainer gelegen aan Herculesstraat 9 in Alkmaar.

Meer informatie over Personal Boksen in Alkmaar

Ruben van Rijn en Denise Scheltinga zijn personal trainers bij Personal Training Alkmaar. Ze bieden privétrainingen aan in een persoonlijke omgeving, waarbij ze gebruik maken van bewezen werkwijzen en gecertificeerde trainers. Ze zijn betrokken bij het helpen van hun klanten om hun doelen te bereiken en bieden ook small group trainingen aan. Klanten hebben positieve ervaringen met zowel Ruben als Denise, waarbij ze hen als bevlogen en deskundige trainers beschrijven. Het adres, telefoonnummer en social media kanalen van Personal Training Alkmaar worden ook vermeld.

Wil je weten wat Personal Boksen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Personal Boksen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Personal Boksen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Personal Boksen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Personal Boksen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Personal Boksen

Bezoekers bekeken ook