Picnic

Picnic is een Boodschappenbezorgdienst gelegen aan Robbenkoog 27 in Alkmaar.

Meer informatie over Picnic in Alkmaar

De tekst gaat over Picnic, een online supermarkt op wielen. Ze bieden altijd lage prijzen en gratis bezorging, en de producten zijn altijd supervers. Bij de eerste bestelling ontvang je nu 5 cadeautjes. Picnic heeft een breed assortiment met onder andere spaghetti, jong belegen kaas, radijsjes, blauwe bessen, melk, komkommer, hazelnootpasta, chips, witte druiven, bananen, cherrytomaatjes, botersla en hagelslag. Ze bieden ook meer dan 300 recepten die je met één klik in je mandje kunt doen. Bestellen kan al vanaf 40 euro en er is geen minimum bestelbedrag. Er is geen abonnement nodig en als je niet tevreden bent met een product, krijg je altijd je geld terug via de app.

Wil je weten wat Picnic verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Picnic of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Picnic? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Picnic het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Picnic reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Picnic

Bezoekers bekeken ook