Pol Rijopleidingen

Pol Rijopleidingen is een Rijschool gelegen aan in .

Meer informatie over Pol Rijopleidingen in

Rijschool Woltheus is een rijschool in Alkmaar en omgeving die leerlingen snel en veilig wil opleiden tot verantwoorde weggebruikers. Ze bieden een gratis proefles aan om kennis te maken met de instructeur en de lesauto. Na de proefles krijg je een indicatie van het aantal benodigde rijlessen en of het verstandig is om een lespakket aan te schaffen. Daarnaast biedt de rijschool ook een theoriecursus aan, waarbij ze je helpen op weg naar je theorie-examen. Er zijn geen wachttijden, de rijschool is erkend door SRB en heeft een goed slagingspercentage. De tarieven zijn voordelig.

Wil je weten wat Pol Rijopleidingen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pol Rijopleidingen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pol Rijopleidingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pol Rijopleidingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Pol Rijopleidingen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pol Rijopleidingen

Bezoekers bekeken ook