Poland Bouw BV

Poland Bouw BV is een Bouwbedrijf gelegen aan Edisonweg 11 in Alkmaar.

Meer informatie over Poland Bouw BV in Alkmaar

Poland Bouw is een toonaangevend aannemersbedrijf in Alkmaar, gespecialiseerd in projectontwikkeling, verbouw, renovatie en nieuwbouw. Ze ontzorgen hun klanten tijdens het hele bouw- of verbouwtraject en werken samen met de beste vakmensen in de regio Alkmaar en omgeving. Poland Bouw staat bekend om hun transparante en persoonlijke aanpak, passie voor het vak en inventieve oplossingen. Met ruim 15 jaar ervaring in nieuwbouw, verbouw en renovatie van zowel woningen als bedrijfspanden, biedt Poland Bouw deskundigheid, betrokkenheid en kwaliteit. Ze nemen de wensen en ideeën van hun klanten serieus, werken met vakmensen en specialisten uit de regio en leveren vakwerk af. Klanten zijn zeer tevreden en raden Poland Bouw aan. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunnen geïnteresseerden contact opnemen of langskomen op de werkplaats in Alkmaar.

Wil je weten wat Poland Bouw BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Poland Bouw BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Poland Bouw BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Poland Bouw BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Poland Bouw BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Poland Bouw BV

Bezoekers bekeken ook