Portofino

Portofino is een Italiaans restaurant gelegen aan Mient 5 in Alkmaar.

Meer informatie over Portofino in Alkmaar

In dit Italiaans restaurant in Alkmaar kunt u genieten van verschillende Italiaanse culinaire specialiteiten. Het restaurant heeft een team dat ook aan de kinderen denkt, met een speciaal kindermenu. Klanttevredenheid is erg belangrijk en het is mogelijk om buiten te dineren op het terras. Het menu biedt verschillende pizza's, waaronder de Amerikana met tomaten, kaas, champignons, gorgonzola en ossehaas, de Afrikana met tomaten, kaas en kip, en de Calzone met tomaten, kaas en ham. Als je weinig tijd hebt, kun je je bestelling telefonisch doorgeven en direct gaan eten bij binnenkomst of het meenemen.

Wil je weten wat Portofino verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Portofino of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Portofino? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Portofino het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Portofino reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Portofino

Bezoekers bekeken ook